Jäine jogurtimaius
Alma maitsestamata jogurt, 380 g | 200 ml |
Alma 35% vahukoor | 200 ml |
Suhkur | 3 spl |
Väikest granaatõuna | 2 tk |
Vahusta Alma 35% vahukoor suhkruga ning lisa Alma maitsestamata jogurt, sega. Puhasta granaatõunad. Üks granaatõun püreeri saumiksriga, teine aga jäta niisama. Vala nii granaatõuna püree kui granaatõuna seemned jogurti-vahukoore segusse ning sega läbi. Kui tahad, et su maiustus jääks roosa-valge triibuline, siis ära väga hoolikalt segamini sega. Valmis segu vala näiteks jääkuubikute vormi või mõnda madalmasse plastikkarpi ning pane paariks tunniks sügavkülma tahenema. Külmutamise aeg sõltub vormi suurusest. Enne serveerimist pista vormi põhi hetkeks kuuma vette ning kalluta seejärel maius vormist välja. Soovi korral lõika väiksemateks tükkideks.
Head nautimist!
Jaanika ja Signe
Valio toidublogijad