Hakklihatäidisega cannellonid

Cannelonit 15 tk

Lihakaste

Õli 3 sl
Sibul 1
Küüslauguküünt 2 tk
Suitsupeekonit 100 g
Veisehakkliha 500 g
Tomatipüreed 200 g
Köögivilja puljongit 2 dl
Muna 1
Soola
Pipart
Kuivatatud ürte

Tomatikaste

Tomatipüreed 200 g
Küüslauguküünt 2 tk
Oliivõli 1 sl
Soola
Pipart

Peale

Alma kohvikoort 2 dl
Valio Forte juustu riivitult 80 g

Lihakastme valmistamiseks kuumuta pannil õli ja prae selles hakitud sibulat, küüslauku ja peekonit 5 minutit. Pruunistamist jätkates lisa hakkliha. Kui hakkliha on pruunistunud, maitsesta segu soola ja pipraga, lisa tomatipüree, puljong ja ürdid ning lase tasasel tulel kaane all kuni 1 tund podiseda. Jahuta ja sega hulka muna.


Keeda cannelonisid soolaga maitsestatud vees 4 minutit, kurna.


Tomatikastme valmistamiseks sega omavahel kastme komponendid ja vala kaste vormi põhja. Täida iga toru hakklihatäidisega ja tõsta vormi üksteise kõrvale. Sega omavahel Alma koor ja Valio Forte juust ning vala vormi. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20- 25 minutit, lase veidi jahtuda ja serveeri.

 

Seekordne retsept pärinev "Pastaraamatust"

 

 Mõnusat nautimist, 

 Jaanika ja Signe

 Valio toidublogijad