Hakklihatäidisega cannellonid
Cannelonit | 15 tk |
Lihakaste
Õli | 3 sl |
Sibul | 1 |
Küüslauguküünt | 2 tk |
Suitsupeekonit | 100 g |
Veisehakkliha | 500 g |
Tomatipüreed | 200 g |
Köögivilja puljongit | 2 dl |
Muna | 1 |
Soola | |
Pipart | |
Kuivatatud ürte |
Tomatikaste
Tomatipüreed | 200 g |
Küüslauguküünt | 2 tk |
Oliivõli | 1 sl |
Soola | |
Pipart |
Peale
Alma kohvikoort | 2 dl |
Valio Forte juustu riivitult | 80 g |
Lihakastme valmistamiseks kuumuta pannil õli ja prae selles hakitud sibulat, küüslauku ja peekonit 5 minutit. Pruunistamist jätkates lisa hakkliha. Kui hakkliha on pruunistunud, maitsesta segu soola ja pipraga, lisa tomatipüree, puljong ja ürdid ning lase tasasel tulel kaane all kuni 1 tund podiseda. Jahuta ja sega hulka muna.
Keeda cannelonisid soolaga maitsestatud vees 4 minutit, kurna.
Tomatikastme valmistamiseks sega omavahel kastme komponendid ja vala kaste vormi põhja. Täida iga toru hakklihatäidisega ja tõsta vormi üksteise kõrvale. Sega omavahel Alma koor ja Valio Forte juust ning vala vormi. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20- 25 minutit, lase veidi jahtuda ja serveeri.
Seekordne retsept pärinev "Pastaraamatust"
Mõnusat nautimist,
Jaanika ja Signe
Valio toidublogijad