Paneeritud suvikõrvitsad värske ruccola ja tomati salatiga
Nisujahu | 140 g |
Muna | 2 tk |
Alma vahukoort | 175 ml |
Valio Kuninga Gouda Pidupäeva juustu | 50 g |
Suvikõrvitsat | 1 tk |
Kobartomatit | 4 tk |
Värsket ruccolat | 1 pihutäis |
Kappareid | 1 spl |
Oliiviõli | |
Soola | |
Pipart | |
Murulauku |
Sega omavahel kokku munad, jahu, piim, riivitud juust ja peeneks hakitud murulauk. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika suvekõrvitsast umbes 1 - 1,5 cm paksused viilu. Kasta suvekõrvitsaviilud saadud massis sisse ja prae pannil mõlemalt poolt umbes 3 – 4 minutit. Kui viilud said liiga paksud ning suvekõrvits jääb pisut toores võib asetada paneeritud suvekõrvitsad mõneks minutiks ahju järelküpsema.
Salati valmistamiseks lõika tomatist sektorid, puhasta salat ning rebi vajadusel pisut väiksemaks, lisa oliivõli, sool ja pipar ning sega omavahel hästi läbi.
Serveeri paneeritud suvekõrvitsad koos tomati ruccola salatiga.