Kuninga Gouda fondüü
Valio Kuninga Gouda Pidupäeva juustu | 350 g |
Küüslauguküünt | 1 tk |
Valget veini | 150 ml |
Vahemere ürdisegu | 1 tl |
Musta pipart |
Dippimiseks
Kirsstomateid | |
Ciabattat | |
Viinamarju |
Pese tomatid ja viinamarjad ning lõika ciabatta kuubikuteks.
Fondüü jaoks riivi Valio kaunis mustas pakendis Kuninga Gouda pidupäeva juust. Hõõru fondüüpott seestpoolt korralikult poolitatud küüslauguküünega kokku. Sulata fondüüpotis juust ja lisa seejärel valge vein ja maitseained ning sega ühtlaseks. Keera kuumus madalamaks ja serveeri fondüüd lisanditega. Tee seda kohe ning nauding võib alata.
Kaunist sõbrapäeva,
Jaanika ning Signe