Mustsõstra-jogurtitort
Lady fingers küpsiseid | 150 g |
Täidis
Alma Kodune mustsõstra-vaarikajogurt | 380 g |
Mustsõstraid | 450 g |
Kondenspiima (suhkruga) | 350 g |
Marjamahla | 50 ml |
Želatiini | 35 g |
Lõika küpsised pooleks ning pane need 18-20 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi äärtesse. Lao küpsised ka tordi põhja. Täidise jaoks püreeri mustsõstrad ja lisa juurde Alma Kodune jogurt ning kondenspiim. Järgnevalt pane želatiin ca 5 minutiks mahla sisse paisuma ning seejärel sulata vesivannil. Viimaks vala želatiin täidise hulka, ise samal ajal hoolikalt segades. Vala täidis tordipõhjale ning lase vähemalt 6 tundi külmikus taheneda. Soovi korral kaunista kook pealt mustsõstardega.
Mõnusat kokkamist!
Jaanika ja Signe
Valio toidublogijad