Kala-kartulivorm
6 Portion
Kartuleid | 1 kg |
Mugulsibulaid | 200 g |
Valge kala fileed | 250 g |
Külmsuitsu forelli fileed | 150 g |
Soola | 2 g |
Pipart | 2 g |
Valio kolme juustu koort | 375 g |
Valio Atleet Originaal juustu | 150 g |
Pese ja puhasta kartulid, lõika need õhukesteks viiludeks. Lõika kalafileest suupärased kuubikud. Haki sibul peenikesteks kuubikuteks. Laota küpsetusvormi kihiti kartuliviilud, hakitud sibul ja kalatükid ning maitsesta soola ja pipraga. Vala vormile maitsestatud Valio kolme juustu toidukoor ja küpseta 180 kraadini eelkuumutatud ahjus 45 minutit, misjärel puista vormile riivitud Valio Atleet juustu ja küpseta veel 10 minutit.