Kuum kalasalat
4 Portion
| Karrit | 1 tl |
| Cayenne´i pipart | ¼ tl |
| Sidrunimahla | 1 sl |
| Sojakastet | 2 sl |
| Marineeritud forelliribasid | 300 g |
| Külmutatud juurvilju | 250 g |
| Soolapähkleid | 1 dl |
| Hakitud basiilikut | ½ dl |
| Jääsalati pead | ½ |
| Valio Alma kodujuustu (à 200 g) | 2 purki |
Mõõda maitseained kuumale vokkpannile, lisa sidrunimahl ja sojakaste. Kuumuta segades, lisa juurviljad ja ettevaatlikult ka kalatükid. Küpseta 5 minutit, lisa pähklid ja hakitud basiilik. Loputa ja rebi salat, aseta salatiribad serveerimisalusele ja kata salat kala-juurviljaseguga. Kõige peale tõsta kodujuust.
