Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga
6 Portion
Brokkolit | 350 g |
Herneid | 400 g |
Kartulit (väikesemat) | 3 |
Valio Kaval Antsu suitsujuustu | 250 g |
Alma kohvikoort | 2 dl |
Soola | 2 tl |
Röstsaia | 2-3 viilu |
Koori kartulid ja lõika kuubikuteks, tükelda brokkoli õisikuteks. Keeda brokkoli, herned ja kartulid pehmeks, kurna ning püreeri. Tükelda Kaval Antsu suitsujuust väikesteks tükkideks ning lisa valminud segule, lisa juurde ka Alma kohvikoor ja sool ning püreeri veelkord. Vajadusel lisa supi vedeldamiseks keeduvedelikku.
Lõika röstsaiaviilud kuubikuteks ja rösti kuival pannil.
Serveeri suppi soojalt saiakuubikutega.
Head isu,
Jaanika ja Signe
Valio toidublogijad