Tomati-hakklihasupp
6 Portion
Valio meiereivõid | 12 g |
Veise hakkliha | 225 g |
Tomatimahla | 600 g |
Vett | 450 g |
Veisepuljongi kuubikut | 1 tk |
Porgandit | 150 g |
Porrut | 100 g |
Kaalikat | 125 g |
Kartulit | 350 g |
Peterselli | 10 g |
Soola | |
Musta pipart | |
Suhkrut | |
Loorberi lehte |
Pruunista hakkliha võis. Lisa hulka puhastatud ja kuubikuteks lõigatud porru, porgand ning kaalikas. Kuumuta veidi ning lisa hulka tomatimahl, vesi, puljongikuubik ja loorberi leht. Keeda tasasel tulel umbes 10 minutit. Seejärel lisa kuubikuteks lõigatud kartulid ning keeda, kuni köögiviljad on valmis. Puista hulka peeneks hakitud peterselli ning maitsesta supp soola ja pipraga, lisa veidikene suhkrut.