Pannipitsa

Vett 1 dl
Pärm 13 g
Sool ¼ tl
Valio meierivõi 25 g
Nisujahu 2 dl
Nisukliisid ½ dl
Päikesekuivatatud tomateid või peeneks hakitud oliive 2 spl

Kate

Purustatud tomateid ürtidega 400 g
Suitsusink 150 g

Juustukate

Valio Kuninga Gouda 2 spl
Aura sinihallitusjuust 75 g
Ananassi tükke (võib olla konserv) 1 väike purk (70 g)
Valio Atleet riivjuust 150 g

Valmista esmalt põhi. Leota pärm soojas vees. Lisa hulka ka muud ained ja sõtku tugevaks tainaks. Jäta räti alla kerkima. Katte valmistamist alusta sellest, et lõikad singist peenikesed ribad. Nõruta liigsest vedelikust ananass ja purustatud tomatid. Rulli tainas vormi laiuselt lahti ja kata eelnevalt võiga määritud vorm. Kata tainapõhi katteainetega loetelus toodud järjekorras. Küpseta ahjus 225 C juures umbes 20 -30 minutit. Pitsa valmimist saab kiirendada kasutades valmis pitsapõhja.