Vett |
1 dl |
Pärm |
13 g |
Sool |
¼ tl |
Valio meierivõi |
25 g |
Nisujahu |
2 dl |
Nisukliisid |
½ dl |
Päikesekuivatatud tomateid või peeneks hakitud oliive |
2 spl |
Kate
Purustatud tomateid ürtidega |
400 g |
Suitsusink |
150 g |
Juustukate
Valio Kuninga Gouda |
2 spl |
Aura sinihallitusjuust |
75 g |
Ananassi tükke (võib olla konserv) |
1 väike purk (70 g) |
Valio Atleet riivjuust |
150 g |
Valmista esmalt põhi. Leota pärm soojas vees. Lisa hulka ka muud ained ja sõtku tugevaks tainaks. Jäta räti alla kerkima. Katte valmistamist alusta sellest, et lõikad singist peenikesed ribad. Nõruta liigsest vedelikust ananass ja purustatud tomatid. Rulli tainas vormi laiuselt lahti ja kata eelnevalt võiga määritud vorm. Kata tainapõhi katteainetega loetelus toodud järjekorras. Küpseta ahjus 225 C juures umbes 20 -30 minutit.
Pitsa valmimist saab kiirendada kasutades valmis pitsapõhja.