Tomatisupp
2 Portion
| Oliivõli | 2 sl |
| Sibul | 1 |
| Hakitud ingverit | 1 sl |
| Küüslauguküüs | 1 |
| Tomatipüreed | 1 sl |
| Purustatud tomateid | 400 g |
| Basiilikut | |
| Valget veini | ½ klaasi |
| Valio EiLa piimajooki | 400 ml |
| Mett, soola |
Vala oliiviõli kastrulisse ning kuumuta selles peenekshakitud sibulat ja küüslauku. Kui sibul on muutunud pehmeks, lisa tomatipüree ja kuumuta veel pisut. Vala juurde vein, purustatud tomatid ja basiilik ning keeda u 15 minutit tasasel tulel kuni supp on paksenenud. Püreesta supp, kurna püree läbi sõela, aja uuesti keema, lisa piim ja maitsesta soola, pipra ning meega. Soovi korral võid lisada pisut tabascot.
